Samen Sterk, met een gezamenlijke webshop, gedeelde logistiek en één marketingplatform!

 

Samen Sterk is een uniek concept met een totaaloplossing voor lokale winkeliers: één gezamenlijke webshop, gedeelde logistiek en één marketingplatform.

Door het aanbod van verschillende winkeliers te bundelen in één webshop en de afhaal- en bezorgservice te delen worden kosten voor verkoop, logistiek en marketing gedeeld. Met dit concept worden ondernemers ontzorgd en verdienen ze samen.

 

De klant bestelt de producten van verschillende leveranciers in één webshop. Alle producten worden in één keer afgerekend. De bestellingen worden doorgestuurd naar de juiste leveranciers, die hun aandeel van de bestelling gereed maken en de producten samenvoegen tot één pakket.

De klant haalt zijn bestelling op bij een speciaal ingericht afhaalpunt (pick-up-point), waar (indien gewenst: gekoelde) lockers per klant zijn ingericht. Met behulp van een persoonlijk toegewezen bar- of QR-code kan de locker worden geopend. De bestelling kan uiteraard ook worden bezorgd.

 

Door de lagere kosten op het gebied van verkoop, logistiek en marketing wordt ook de drempel om online te gaan ondernemen verlaagd. Samenwerken maakt Samen Sterk!

 

 

Bekijk de website van Samensterkonline voor meer informatie over dit concept.