accountview multipressMicrosoft Dynamics

Unit4 exact.jpg sap Nedsoft Informer

Ervaring

Sinds de oprichting in 1999 heeft Oxolutions veel ervaring opgedaan met het koppelen van systemen. Elke koppeling heeft unieke kenmerken door verschillen in interne structuur en de manieren waarop de systemen worden gebruikt. Gelukkig is er ook sprake van terugkerende problematiek. Deze hebben wij zoveel mogelijk verwerkt in onze standaardoplossingen, zoals Processo en in onze standaard ontwikkelomgeving.

 

Processo

Processo wordt veel gebruikt om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Processo heeft de mogelijkheid om te koppelen met Multipress. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de standaard soap interface van Multipress. Alle soap calls van Multipress zijn standaard aanwezig in Processo. Daarnaast kan Processo direct koppelen met de databases van Exact, Sap en Microsoft dynamics.

Voor meer info zie onze product website: www.processo.nlOntwikkelomgeving

Onze ontwikkelomgeving beschikt over een uitgebreide set van tools om te koppelen met Accountview, Unit4 of Informer. Het kost ons dan ook weinig tijd om met deze omgevingen te werken in onze maatwerk oplossingen. Het opzetten van synchronisatie van bijvoorbeeld dagboeken, crediteuren of debiteuren is dan ook geen enkel probleem.