Steeds meer software wordt geschikt gemaakt voor gebruik via een browser: dit zijn dan webapplicaties of internet toepassingen. Webapplicaties maken het mogelijk om altijd en overal te werken. Of om uw klanten extra diensten te bieden.
Tegenwoordig is het heel gewoon om via internet op je computer of smartphone, zelf producten samen te stellen, direct te bestellen en te betalen. Webapplicaties maken dit mogelijk en maken de toegang tot uw bedrijf en uw producten laagdrempeliger.

 

Een mooi voorbeeld van een webapplicatie is de online editor die wij recent ontwikkelden voor een drukkerij. Met deze editor kunnen eindgebruikers zelf drukwerk opmaken. Normaal wordt hiervoor Flash gebruikt, maar in verband met de ontwikkelingen richting html5 hebben we gekozen voor een 100% html/javascript oplossing.
 

Online web2print drukwerk editor


De editor is hier toegepast voor het opmaken van adventkalenders met krasvlakken waaraan een loterij is gekoppeld. Gebruikers kunnen zelf foto's en teksten plaatsen en de gegevens over de loterij toevoegen. Voorafgaand aan het bestellen kan een voorbeeld PDF gedownload worden. Na het bestellen en betalen worden de orders automatisch doorgezet naar de drukkerij.

 

Kernpunten voor dit project

  • 100% html / javascript
  • integratie met webshop (Magento)
  • ondersteuning voor oudere browsers
  • meertalig

 

Heeft u concrete wensen, of bent u benieuwd wat webapplicaties voor uw organisatie kunnen betekeken?
Wij komen graag met u in gesprek. Neem gerust contact op.