Web & Smartphone ontwikkeling

Web & Smartphone ontwikkeling

 

Website ontwikkeling is meer dan alleen het bouwen van een site. Enerzijds omdat webapplicaties en apps voor smartphones steeds gangbaarder worden. Anderzijds omdat er bij het succesvol maken van een website veel komt kijken. Hoe organiseert u de marktactivatie? Hoe vinden de zoekmachines uw website? Hoe genereert u verkeer naar uw site? En hoe zit het met de koppeling naar de rest van uw organisatie: hoe wordt een order afgehandeld? Is dit goed geïntegreerd in uw organisatie?

Wij hebben op dit vlak veel ervaring en zetten die graag in voor uw succes.

  • Webapplicaties

    Webapplicaties zijn specifieke stukken software binnen een website. Vaak kan uw klant er iets mee doen, bijvoorbeeld zijn drukwerk samenstellen met een online editor. Een smartphone app is vergelijkbare sofware maar in een andere vorm. Als complexe vraagstukken geautomatiseerd moeten worden in een webapplicatie bent u bij ons aan het juiste adres.
    Neem contact met ons op!

  • Webwinkel

    Bij het exploiteren van een webwinkel komt veel kijken: Hoe krijg je bijvoorbeeld telkens weer nieuwe klanten? Hoe zorg je ervoor dat ze terugkomen? Bovendien moet een webwinkel naadloos aansluiten op uw interne organisatie.

    Met onze expertise helpen we u graag verder.