Bezoekadres

Oxolutions BV

Spoorhaven 31

2651 AV Berkel en Rodenrijs

Telefoon: 010-8208691

 

Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein Spoorhaven in Berkel en Rodenrijs, vlak naast metrolijn E (Randstadrail) bij station Rodenrijs. Vanuit het centrum van Rotterdam bent u met de metro in 10 minuten op ons kantoor!
 

Vanaf Delft

Op de A13 neemt u de afslag 11 (Rotterdam Airport) richting Bergschenhoek. Bij de rotonde (N471) slaat u rechtsaf richting Rotterdam Centrum. Na 100 meter direct op de rotonde linksaf richting Berkel en Rodenrijs (Zie borden met industrieterrein Spoorhaven). Neem nu de eerste straat rechtsaf en u rijdt de Spoorhaven op. Na ca. 200 meter vindt u ons kantoor aan uw rechterhand.
 

Vanaf Utrecht

U rijdt richting Den Haag. Neem op de A12 de afslag Bleiswijk en ga bovenaan de afslag linksaf. Volg de weg langs Bleiswijk, Bergschenhoek, Schiebroek totdat u bij de rotonde (N471) bent en sla dan links af richting Rotterdam Centrum. Na 100 meter direct op de rotonde linksaf richting Berkel en Rodenrijs. Neem nu de eerste straat rechtsaf en u rijdt de Spoorhaven op. Na ca. 200 meter is het aan uw rechterhand.
 

Openbaar vervoer

Vanuit de richting Rotterdam en Den Haag kunt u de Randstadrail (metrolijn E) nemen en uitstappen op station Rodenrijs. Vanaf het station loopt u ca. 150 meter het industrieterrein op naar ons kantoor.