Taal: Nederlands
Language: English

Maximaliseren van mogelijkheden

Taal: Nederlands
Language: English

OVER OXOLUTIONS

maximaal resultaat

Oxolutions is sinds 1999 actief als maatwerk software bedrijf. Vanaf 2009 brengen we standaard producten op de markt, zoals ons proces automation tool Processo, het meest veelzijdige smart locker maangement systeem Blinkaspace en diverse smart hospitality software oplossingen met video communicatie met echt oogontact (Bridge United).

Simpelweg omdat we zagen dat onze kijk op het oplossen van complexe vraagstukken zeer waardevol bleek bij onze klanten. Zo blijken we in staat te zijn om met standaard software vele klanten passende oplossingen te bieden, waarbij lockers of digitale recepties worden ingezet om zo ruimte, tijd, en efficiency te brengen.

Met Processo software zijn we in staat gebleken voor veel bedrijven snel met visuele gebouwde workflows snel oplossingen te maken, die automatisch zorgen voor import, export, rapportages en bewaking van systemen. Met processo zijn complexe processen standaard gedocumenteerd, voorzien van versiebeheer en is er standaard altijd logging voor elke processtap. Het is super inzichtelijk en makkelijkte managen.

Oxolutions is er trots op dat we veel bedrijven kunnen helpen met hun proces. Of het nu gaat om uitbreiding, product development of managen van informatiestromen. Wij hebben altijd op onze eigen manier het maximale gehaald uit wat op dat moment onmogelijk leek. Want daar zijn we het best in. Ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen mogelijk maken. Voor onze klanten en ook voor onszelf.

Heeft u een goed idee, een complex vraagstuk of te maken met onmogelijke uitdaging? Spar gerust eens met onze creatievelingen. Het loont altijd de moeite.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

010 - 820 86 91

Referenties

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

creeren

verbinden

innoveren